Kleurenrondje

Kleurenrondje - spel in de vorm van het ganzenbord met gekleurde vakken die overenkomen met de kleuren van een dobbelsteen. Iedereen heeft een eigen kleurenschijf - je mag na een worp, na de kleur die je geworpen zodra die kleur weer voorkomt op het bord. Wie is het eerst in vak 84. Je kunt het ook met zijn allen spelen met een schijf vooral voor ouderen is dat overzichtelijk.

kleurenrondje ganzenbord senioren ouderen dementiedobbelsteen spelzeil speelmat spelkleed speelkleed speelzeil spelmat spelwijzer spelwijzers wijk buurt BSO onderwijs TSO festival sociaal school scouting JongNL buurtwerk wereld wereldspelen onderwijs sociaal speelcoach buurtcoach wijkcoach sociaaldomein familiedag zomerkamp kampweek sportkamp koningsdag socialwork sociaalwerk kinderopvang denksport management facilitator moderator kantoor team teamuitje groepsuitjes schoolplein speelplaats speelbord

Wat is een spelzeil?

Dit is een speelkleed - speelmat gemaakt van zeil, Het grote voordeel is dat het erg hygiënisch is omdat het gemakkelijk met water schoon te maken is en waardoor er geen stof en vuil op het spelzeil achterblijft. Om vouwen in het spelzeil te voorkomen het spelzeil altijd rollend opbergen.

Voor vragen of bestellingen stuur een email naar info@spelenopzeilen.nl

Tarieven

De prijs voor onze spelzeilen is inclusief het benodigde materiaal, kleurendobbelsteen 3cm, 6 speelschijven en verzendkosten. De spelregels worden digitaal verzonden.

AfmetingPrijs
40 cm X 60 cm€25,00
60 cm X 90 cm€35,00
80 cm X 120 cm€50,00
2,40 m X 3,60 m deelnemers zijn zelf de pion, geen speelschijven meegeleverd
€350,00
3,00 m X 4,50 m deelnemers zijn zelf de pion, geen speelschijven meegeleverd
€450,00
3,60 m X 5,40 m deelnemers zijn zelf de pion, geen speelschijven meegeleverd
€550,00


Overige maten op aanvraag.