Kleurenbingo

Kleurenbingo - spel voor ouderen - max 6 spelers - spel in de vorm van het ganzenbord met gekleurde vakken die overenkomen met de kleuren van een dobbelsteen. Naast het spelzeil heeft iedere speler een eigen bingo kaart met getallen in een kleur die ook op de kleurendobbelsteen voorkomt. Er is 1 speelschijf Zodra de speelschijf op een vak komt met de kleur die jij ook hebt mag je op jou gekleurde bingokaart een fiche plaatsen op het nummer van de bingokaart die overeenkomt met het nummer waar de speelschijf dan is op het spelzeil. Wie heeft het eerst BINGO!

Bingo kaart oranje

Wat is een spelzeil?

Dit is een speelkleed - speelmat gemaakt van zeil, Het grote voordeel is dat het erg hygiënisch is omdat het gemakkelijk met water schoon te maken is en waardoor er geen stof en vuil op het spelzeil achterblijft. Om vouwen in het spelzeil te voorkomen het spelzeil altijd rollend opbergen.

Voor vragen of bestellingen stuur een email naar info@spelenopzeilen.nl

Tarieven

De prijs voor onze spelzeilen is inclusief het benodigde materiaal (168 fishes, spelschijf, kleurendobbelsteen, 6 bingokaarten en verzendkosten). De spelregels en de 6 bingokaarten worden digitaal verzonden.

AfmetingPrijs
40 cm X 60 cm€60,00
60 cm X 90 cm€70,00
80 cm X 120 cm€85,00


Overige maten op aanvraag.