Kinderrechten

Het kinderrechtenspel is gebaseerd op de kinderrechten. Het kind dat als eerste de school bereikt (vak 84) heeft gewonnen. Echter hoe dichter je bij school (vak 84) komt zul je merken dat het steeds moeilijker gaat worden om de school (vak 84) te bereiken. Kom je op een foto dan gebeurt er iets. Doe je goede dingen met betrekking tot de kinderrechten dan mag je een bepaald aantal vakken vooruit en doe je slechte dingen met betrekking tot de kinderrechten dan moet je vakken achteruit. Voor de kinderen in bepaalde landen is het ook niet gemakkelijk om naar school te mogen, zo voel jij ook een beetje van die ervaringen van de kinderen uit andere landen die graag naar school willen maar niet kunnen. Tevens leer je iets over de kinderrechten.

kinderarbeid unicef  save the children Amnesty International Defence of Children Kindia kledingindustrie veiligheid vrijheid meningsuiting kinderrechten kinderrechtenspel kindsoldaat armoedeschool spelzeil speelmat spelkleed speelkleed speelzeil spelmat spelwijzer spelwijzers wijk buurt BSO onderwijs TSO festival sociaal school scouting JongNL buurtwerk wereld wereldspelen onderwijs sociaal speelcoach buurtcoach wijkcoach sociaaldomein familiedag zomerkamp kampweek sportkamp koningsdag socialwork sociaalwerk kinderopvang denksport management facilitator moderator kantoor team teamuitje groepsuitjes schoolplein speelplaats speelbord

Anderen op deze pagina bekeken ook spelzeilen van de volgende doelgroepen:

Wat is een spelzeil?

Dit is een speelkleed - speelmat gemaakt van zeil, Het grote voordeel is dat het erg hygiënisch is omdat het gemakkelijk met water schoon te maken is en waardoor er geen stof en vuil op het spelzeil achterblijft. Om vouwen in het spelzeil te voorkomen het spelzeil altijd rollend opbergen.

Voor vragen of bestellingen stuur een email naar info@spelenopzeilen.nl

Tarieven

De prijs voor onze spelzeilen is inclusief het benodigde materiaal en verzendkosten. De spelregels worden digitaal verzonden.

AfmetingPrijs
40 cm X 60 cm€25,00
60 cm X 90 cm€35,00
80 cm X 120 cm€50,00
2,40 m X 3,60 m deelnemers zijn zelf de pion
€350,00
3,00 m X 4,50 m deelnemers zijn zelf de pion
€450,00
3,60 m X 5,40 m deelnemers zijn zelf de pion
€550,00


Overige maten op aanvraag.