Kinderboerderij

Alle dieren van de kinderboerderij willen eten. Wie het eerst alle dieren te eten geeft heeft gewonnen. De deelnemers kiezen een pion dit zij dieren van de kinderboerderij bv. een paard, varken, hond of een kip. Iedere speler krijgt 6 voedseltabletten met een eigen kleur. Bij ieder plaatje met een ieder moet je het een voedseltablet geven tot dat je alle dieren te eten hebt gegeven. Het spel is vooral voor kleinere kinderen bedoeld. Vanuit start heb je al kans op een plaatje te komen en een dier eten te geven. Je kunt voor de kinderen ook zelf opdrachten toevoegen die over de dieren gaan welke op een kinderboerderij aanwezig zijn. We hebben zelf 15 kaartjes met vragen en antwoorden zoals: Waarom eten konijnen graag wortelen?

spelwijzers kinderboerderij  varkens paarden kippen hond konijn  hamster kalkoen geiten vogels koeien  schapen  zorgboerderij boerderij spelzeil speelzeil spelmat speelmat spelkleed speelkleed kinderopvang BSO TSO kleuteropvang onderwijs buurtwerk socialwork dagactiviteit activiteit burendag koningsdag

Spelzeil - Kinderboerderij

spelwijzers - kinderboerderij - spelzeil - speelzeil - spelmat - speelmat - boerderij - zorgboerderij - kinderfeest - kinderfestival - BSO - TSO - Kindervakantiewerk - Scouting  - Jong Nederland - JongNL - speelboerderij

Spelzeil - Kinderboerderij

Anderen op deze pagina bekeken ook spelzeilen van de volgende doelgroepen:

Wat is een spelzeil?

Dit is een speelkleed - speelmat gemaakt van zeil, Het grote voordeel is dat het erg hygiënisch is omdat het gemakkelijk met water schoon te maken is en waardoor er geen stof en vuil op het spelzeil achterblijft. Om vouwen in het spelzeil te voorkomen het spelzeil altijd rollend opbergen.

Voor vragen of bestellingen stuur een email naar info@spelenopzeilen.nl

Tarieven

De prijs voor onze spelzeilen is inclusief het benodigde materiaal en verzendkosten. De spelregels worden digitaal verzonden.

AfmetingPrijs
60 cm X 90 cm€34,50
80 cm X 120 cm€49,50
1,20 m X 1,80 m
€74,50
2,40 m X 3,60 m€349,00
3,00 m X 4,50 m
€449,00
3,60 m X 5,40 m (Levering in 2 delen van 1,80 X 5,40 m)
€549,00


Overige maten op aanvraag.